Ridläger kläder

Mohaha, nu ska jag åka och handla ridläger regnkläder, och stövlar. Ska bli kul. :) Jag ska ju på ridläger nästa söndag. JIPPIiii. JAg ska till järvsö ryttar gård. Kuligt ska det bli.

Nytt ämne: Födelsedagar

På midsomamr aftonen så fyllde min pappa år. Jag och Agnes köpte en roligtändare och en roligt släckare. Och en ljus i en "burk" där det stog: "Dom hade inte ditt namn.". hahahaha I morron fyller min bror 5 år. HAn ska få presenter!! På lördag åker vi till finland. Jag har köpt en fin mugg till min mormor. Hon får den i förskott. På den står det "Världens bästa mormor."

//Kattjis


Coola Nina

 det här och det här  och det här  är min coola kanin Nina!
Hon är typ nästan lika cool som hennes ägare, JAAAAGGG!! :D ;).  Vill ni veta varför hon är så cool då?! Jo, för att hon bara är såå cool. Hon är ännu coolare för att hon är en dvärgvädur! Men hon är ännu coolare för att hon känner en vädur! Han heter Plumpis. Dom är kääära. Dom fick barn men dom dog. Hon var ingen bra mamma. Hon var för ung. Men NU, efter två månader är hon stooor och stark! ;) Mohahahahaha
Visst är hon söööt!? Snart kanske ni får se hennes kille. PLUMPIS! Fast... Not now. Jag har ingen bild... MEN! Jag har en cool bild på Plumpis härskarinna.... Vill ni se!? Det måste ni, titta här: ... MohahahahaPlumpis och Niina... liiiveee foooreeeevvveeerrreeee!! Byeee byeee I have a mobile. ;)

Hej

Hej jag heter Katja, jag är cool. ;)
Hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0