En stor upplevelse!

Heej!

Hemma igen, alla man har sagt dom två senaste veckorna har varit typ No thank you, -  How much? haha:P Och det ena man hört på gatan har varit -Taxi? Need taxi? Going to achwram beach? . hehe. Eller: Hello my friend, look something? Looking is free! Det fanns 1 milljard taxis som ville köra oss, och ½ milljard försäljerskor som ville ha in oss i deras affärer.

Nu är jag hemma och mår bara bra. Inte så jätte trött eftersom för mig är klockan typ mitt på dagen. Goa var underbart och den Indiska maten fantastisk!

När vi kom till flygplatsen i Goa och kom in i hallen där man hämtade sitt baggage så var det fullt med killar som skulle ta och bära väskorna typ 5 meter till vangen vare sig man ville det elelr inte. Petter höll i sin väska och så kom det en kille och röck den från honom och ställde den på en vangn och ville sen ha dricks. Herregud. Det var hysteriskt!
Bussresan till hotellet gick på ungefär 1 timme och var lite av en chock. Det var hundar och kossor på och brevid vägarna och alla körde som galningar och tutade heeela tiden typ. Det var fattigt och fallfärdigt överallt. Jag såg tre män som sov utanför ett litet lager uttrymme eller något liknande, direkt på marken och med bara en filt över sig. Riskfyllt nära vägen dessutom.

Hotellet var mycket enkelt såklart. Vi snackar om Indien gott folk. ;) Många som ser det på bild tycker nog att det ser hemskt ut. men vårat hotell var vädligt fräsht för att vara i Indien! Sängarna var dock lite för hårda. :P heh.

I dessatvå veckor har vi legat på beachen, varit på lite utflykter, till Anjuna flew market, fredags marknaden i Mapusa (uttalas Mapsa), åkt i mangroveträsk och sett vilda krockodiler och lite andra saker.

Nyåret i Goa var hysteriskt, vi gick till beachen och när klockan blev tolv höll den på att brinna upp typ! Hehe. Det var gaaaaalet mycket raketer och fyverkerier!!! :O Längst hela den 1 mils långa stranden så sköt odm raketer och festade typ hela natten!! Inget kan slå 2008 (eller säger man 2009?) års nyår för mig. Tyvärr hade jag inte kameran med mig så fotade på nyåret. :/

Dom två sista dagarna hade skolan börjat för barnen i Goa och vi hade en skolan på baksidan av hotellet. Så dom två sista morgonarna vaknade jag, Petter och Agnes (vi hade ett eget rum) till We love our family, All the Indian people are our brother and sisters. osv. :P Alla barnen var jääätte söta i Indien, även dom vissa var ute på gatan och tiggde. :/


En kossa var påväg in på resturangen Bamboo Palace. :P


Utsikt från balkongen!


Skolgård. (utsikt från balkongen)


Isskulptur på julafton i poolen. På nyåret var det en svan.


Buffén på julafton.


Bröööd.:P


Brinnande tomat. :P

Mer bilder kommer. Orkar inte nu. ;)

Hejdå /Kattis

Kommentarer
Postat av: em

va roligt du måste ha haft det ;D <33 och de ser fint ut :P <33

2009-01-07 @ 17:08:42
URL: http://emzzan.devote.se
Postat av: matilda

SHIT VA NAJS, vill också åka diiiit;P <3<3 har saknat dig:)<333 mz

2009-01-07 @ 18:36:40
Postat av: Sebbe

LYLLOO ;) vill också åka utomlands fast ja gjorde de nydligen :D hahhahah XD

2009-01-08 @ 20:20:47
URL: http://sebbiizz.blogg.se/

Make my day? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (inte nödvändig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0